Logo
  • Find Coop-butik
  • Se aviser
  • Hent Coops app
  • MenuLuk
Log ind Bliv medlem
Log ind Bliv medlem
  • Om Coop

    Forretningen

    Om koncernen Coops øverste ledelse Coop Danmarks bestyrelse Vores historie Foreningen Coop amba

    Meget mere Coop

    Coop Bank Coop Crowdfunding Coop Forsikringer Coop Byen

    Viden

    Samvirke Coop Analyse GoCook Vin & Co
  • Kontakt

    Presse

    Presseafdeling Pressemeddelelser Logoer og pressefotos Årsrapporter

    Kunde & medlem

    Coops kundeservice Tilmeld nyhedsmail Bestil og afmeld Coops aviser Falske beskeder i Coops navn

    Erhverv

    Coop Ejendomme Lokale varer

    Købekort

    Købekortkunde
  • Karriere

    Karriere

    Find din rette hylde Servicekontor Logistik SuperBrugsen Kvickly Brugsen 365 Discount Mangfoldighed og inklusion Kvinder i ledelse Senior i Coop

    Elev i Coop

    Bliv elev Bagerelev Gourmetslagterlærling Kontorelev Salgselev Ledertrainee Konditorelev Retailmanager Ny mesterlære

    Ung i Coop

    Ung i Coop Ungeminister Ungerådet

    Søg job i Coop

    Se ledige stillinger Ansøgning og proces Overenskomster
  • Vores forretning

    Vores kæder

    Om vores butikker Find nærmeste butik Ugens aviser Købekort Købekort bonkopi Sikkerhedsdatablade
    Vores mærker Coop Änglamark Irma Cirkel Kaffe Coop C X-tra Mustang cykler
  • Leverandører

    Coops faktureringskrav

    Faktureringstyper & krav Coops juridiske enheder Invoicing requirements

    Leverandørmanualer

    Logistikkrav - Bilag 3 - 2025 Logistics Requirements - Appendix 3 - 2025 Code Of Conduct Coop Manual E-Procurement – Tricom TQR – Indirect Goods

    Afstemning af åbne poster

    Upload af kontoudtog til afstemning

    Spørgsmål

    Kontakt Bliv leverandør
  • Ansvarlighed

    Klima og Miljø

    Klimastrategi Vores 10 klimaråd Mit klimaaftryk Coop Folkeskove Emballage strategi Genanvendelse Undgå madspild Biodiversitetsprojektet

    Mennesker

    Menneskerettigheder Mangfoldighed og inklusion Partnerskaber Madpyramiden GoCook Skolekontakten

    Ansvarlige varer

    Varekrav Økologi i Coop 8 grunde til at vælge økologi Kemi Dyrevelfærd Kvalitetssikring

    ESG Ledelse

    Ansvarlighedsstrategi Årsrapport Klimaregnskab Vores politikker Whistleblowerordning Leverandørstyring
  • Medlemskab

    Bonus og fordele

    Det får du ud af et medlemskab

    Coop FordelsKonto

    Læs mere og opret en Coop FordelsKonto

    Bliv medlem

    Meld dig ind i Coop her

    Coop app'en

    Hent Coop app'en

    Coops partnere

    Få mere ud af dit medlemskab med Coops partnere

    Aktiv i Coop

    Spørgsmål eller brug for hjælp?

    Kontakt medlemsservice

Coop vil have flere gourmetslagtere: Ny uddannelse gør det mere spændende

05.11.21
Del

Med fire ekstra uger med undervisning i Coops kultur og historie, råvarer og måltider samt styrket kollega-fællesskab vil Coop gøre det ekstra attraktivt at blive uddannet gourmetslagter i Coops butikskæder.

Baggrunden er, at branchen ser mod en nær fremtid med stor mangel på faguddannede gourmetslagtere. Samtidig ruller Coop sit nye koncept for fremtidens slagter- og delikatesseafdelinger, MadCooperativet, med mere spændende retter og delikatesser ud i over 300 butikker.

”Med de nye Powermoduler vil vi gøre det mere attraktivt at blive gourmetslagterelev i Coop og mere attraktivt at blive i Coop efter endt uddannelse. For vi tror på en fremtid for kvalitetssupermarkeder hvor gourmetslagterens faglige rolle fortsat er central,” siger HR-chef Kirsten Jespersen, Brugskæderne.

Coop har i samarbejde med ZBC og Aalborg Techcollege derfor udviklet fire nye skolemoduler for gourmetslagtereleverne med speciale i butik og med speciale i delikatesse på tværs af Kvickly, SuperBrugsen og Irma.

Formålet med at tilbyde ekstra undervisning til eleverne er at skabe et internt fællesskab, styrke stoltheden af at være en del af Coop samt fagligheden i faget. Derudover vil det være at styrke eleverne i at eksperimentere med de nyeste trends og gøre dem til dygtige måltidseksperter, så kunderne får den bedst mulige vejledning i butikkerne.

Coop ønsker både at ansætte og fastholde flere  gourmetslagterelever hvert år. Man er klar til at fordoble antallet af elever.

”Det er svært at rekruttere alle de gourmetslagterelever, vi vil. Derfor vil vi også gøre opmærksom på de mange muligheder, der er ved at blive gourmetslagter, såvel fagligt som karrieremæssigt, hvor vi har mange eksempler på, at slagtere er blevet dygtige slagtermestre, varehuschefer, uddelere og fagchefer,” siger Kirsten Jespersen.

De fire ugers ekstra moduler for gourmetslagtereleverne erstatter fire ugers almindeligt arbejde i butikkerne, så den samlede længde af uddannelsen er uændret.

Coop Medlem

  • Bliv medlem
  • Coop app
  • Medlemsservice
  • Medlemsfordele
  • Medlemspartnere
  • Medlemstilbud
  • Medlemsvilkår

Coop Danmark A/S

  • Ugens aviser
  • Kundeservice
  • Job i Coop
  • Pressekontakt
  • Privatlivspolitik
  • Whistleblowerordning
  • Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Meget mere Coop

  • Coop Forsikringer
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Ejendomme
  • Coop Byen
  • Coop Crowdfunding
  • Coop Opskrifter
  • Coop Analyse

Besøg Coops kæder

SuperBrugsen kvickly Brugsen 365discount

Coop Danmark A/S • Roskildevej 65, 2620 Albertslund • CVR: 26259495

forbrugerservice@forbruger.coop.dk