Logo
  • Find Coop-butik
  • Se aviser
  • Hent Coops app
  • MenuLuk
Log ind Bliv medlem
Log ind Bliv medlem
  • Om Coop

    Forretningen

    Om koncernen Coops øverste ledelse Coop Danmarks bestyrelse Vores historie Foreningen Coop amba

    Meget mere Coop

    Coop Bank Coop Crowdfunding Coop Forsikringer Coop Byen

    Viden

    Samvirke Coop Analyse GoCook Vin & Co
  • Kontakt

    Presse

    Presseafdeling Pressemeddelelser Logoer og pressefotos Årsrapporter

    Kunde & medlem

    Coops kundeservice Tilmeld nyhedsmail Bestil og afmeld Coops aviser Falske beskeder i Coops navn

    Erhverv

    Coop Ejendomme Lokale varer

    Købekort

    Købekortkunde
  • Karriere

    Karriere

    Find din rette hylde Servicekontor Logistik SuperBrugsen Kvickly Brugsen 365 Discount Mangfoldighed og inklusion Kvinder i ledelse Senior i Coop

    Elev i Coop

    Bliv elev Bagerelev Gourmetslagterlærling Kontorelev Salgselev Ledertrainee Konditorelev Retailmanager Ny mesterlære

    Ung i Coop

    Ung i Coop Ungeminister Ungerådet

    Søg job i Coop

    Se ledige stillinger Ansøgning og proces Overenskomster
  • Vores forretning

    Vores kæder

    Om vores butikker Find nærmeste butik Ugens aviser Købekort Købekort bonkopi Gavekort Sikkerhedsdatablade
    Vores mærker Coop Änglamark Irma Cirkel Kaffe Coop C X-tra Mustang cykler
  • Leverandører

    Coops faktureringskrav

    Faktureringstyper & krav Coops juridiske enheder Invoicing requirements

    Leverandørmanualer

    Logistikkrav - Bilag 3 - 2025 Logistics Requirements - Appendix 3 - 2025 Code Of Conduct Coop Manual E-Procurement – Tricom TQR – Indirect Goods

    Afstemning af åbne poster

    Upload af kontoudtog til afstemning

    Spørgsmål

    Kontakt Bliv leverandør
  • Ansvarlighed

    Klima og Miljø

    Klimastrategi Vores 10 klimaråd Mit klimaaftryk Coop Folkeskove Emballage strategi Genanvendelse Undgå madspild Biodiversitetsprojektet

    Mennesker

    Menneskerettigheder Mangfoldighed og inklusion Partnerskaber Madpyramiden GoCook Skolekontakten

    Ansvarlige varer

    Varekrav Økologi i Coop 8 grunde til at vælge økologi Kemi Dyrevelfærd Kvalitetssikring

    ESG Ledelse

    Ansvarlighedsstrategi Årsrapport Klimaregnskab Vores politikker Whistleblowerordning Leverandørstyring
  • Medlemskab

    Bonus og fordele

    Det får du ud af et medlemskab

    Coop FordelsKonto

    Læs mere og opret en Coop FordelsKonto

    Bliv medlem

    Meld dig ind i Coop her

    Coop app'en

    Hent Coop app'en

    Coops partnere

    Få mere ud af dit medlemskab med Coops partnere

    Aktiv i Coop

    Spørgsmål eller brug for hjælp?

    Kontakt medlemsservice

Nu kan Irmas kunder støtte Michelin-kokkens projekt for hjemløse

05.11.21
Del

Nu er det muligt at købe de første varer fra projektet JunkFood i Irma. JunkFood er et initiativ af Rasmus Munk fra den to-stjernede Michelin restaurant Alchemist, for at sikre måltider til gadens folk.

Det hele begyndte under Corona-krisen, hvor restauranterne var lukkede. Her

besluttede Rasmus Munk at stifte foreningen JunkFood, som laver mad til hjemløse. For Irma var det oplagt at gå ind i samarbejdet, og i dag laver JunkFood mad til hjemløse med overskudsvarer fra bl.a. Irmas leverandører som Gris, Lam &Co. og Søris samt online-butikken Coop.dk MAD.

Nu har kokketeamet i Junkfood udviklet tre varianter af ketchup til Irma: Neutral ketchup, ketchup med sort hvidløg og ketchup med løvstikke. Alle tre er økologiske, lavet uden tilsætningsstoffer. 1 glas ketchup koster 34,95 kr. og når du køber et glas ketchup støtter du direkte op om at sikre et varmt måltid mad til hjemløse og andre udsatte.

”Vi er meget stolte over at få de første produkter på hylderne, og glade over at Irma hjælper os i vores ambition om at støtte de mennesker i vores samfund, som ikke har adgang til et varmt måltid mad hver dag. I første omgang er ambitionen at nå ud til alle gadens folk i København, for at senere udvide tilbuddet til resten af Danmark,” siger Rasmus Munk.

”Irmas kunder er optagede af råvarer og fødevarer af høj kvalitet – og også at hjælpe andre, der har det sværere end dem selv. Derfor er det naturligt for os at gå ind i projektet. Her har vi et projekt med hjertet på rette sted og kompetencerne til at udvikle nye kvalitetsprodukter,” siger kædedirektør Charlotte Nilsson Norby, Irma.

JunkFood producerer hver eneste dag, 300 varme aftensmåltider som bliver delt ud til gadens folk. Maden giver næring og velvære, den reducerer vold og konflikter, og det giver en følelse af normalitet. Junkfood modtager overskudsvarer fra en række grossister og producenter, hvilket dels reducerer omkostninger, dels bekæmper det madspild. Junkfood er foreløbig finansieret af fonde, men målet er at blive selvfinansierende ved bl.a. salg af produkter, som de første her i Irma.

Yderligere information: Vare- og sortimentschef Hanna Schaldemose, Irma, 51 59 35 42

Coop Medlem

  • Bliv medlem
  • Coop app
  • Medlemsservice
  • Medlemsfordele
  • Medlemspartnere
  • Medlemstilbud
  • Medlemsvilkår

Coop Danmark A/S

  • Ugens aviser
  • Kundeservice
  • Job i Coop
  • Pressekontakt
  • Privatlivspolitik
  • Whistleblowerordning
  • Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Meget mere Coop

  • Coop Forsikringer
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Ejendomme
  • Coop Byen
  • Coop Crowdfunding
  • Coop Opskrifter
  • Coop Analyse

Besøg Coops kæder

SuperBrugsen kvickly Brugsen 365discount

Coop Danmark A/S • Roskildevej 65, 2620 Albertslund • CVR: 26259495

forbrugerservice@forbruger.coop.dk